• Hotel
  • Hotel-kasteel
  • Gastronomisch

Het Château de Vignée is een 18e-eeuws herenhuis met een grote geschiedenis. Dit karaktervolle hotel bestaat uit 25 grote en sobere kamers.

Kom binnen in dit prachtige, geheel gerenoveerde herenhuis waar je wordt verwelkomd in een uitzonderlijke omgeving en een kasteelsfeer.

Beschrijving van het hotel

  • De kamers zijn ruim en voorzien van alle hedendaags comfort.
  • 's Ochtends wordt er een ontbijtbuffet geserveerd.
  • Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Een restaurant op het ritme van de seizoenen

Het restaurant biedt een lokale en klassieke keuken die je zult ontdekken in de vorm van een menu of à la carte, afhankelijk van je voorkeuren. De gerechten worden bereid door Chef Kwinten Boelen en zijn team, met behulp van groenten uit de eigen tuin en verse streekproducten.

Je bent ook welkom in de loungebar om te genieten van een aperitief, een digestief of een lokaal biertje, vergezeld van een kleine snack.

Ligging van het Château de Vignée

Het kasteel ligt in de buurt van Rochefort, in een prachtige natuurlijke omgeving.

Slaap als een koning in een kasteel en geniet van een uitstekende gastronomie in een prachtige omgeving langs de Lesse.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 60 personen

Aantal kamers : 24

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering - Fietsverhuur - Ontbijt

Activiteiten

Golf - Hammam - Hengelen - Zwembad - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Airco - Lift - Bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Televisie - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden