• Hotel
  • Hotel-kasteel

Het Château de Vignée is een 18e-eeuws herenhuis met een grote geschiedenis. Dit karaktervolle hotel bestaat uit 25 grote en sobere kamers.

Kom binnen in dit prachtige, geheel gerenoveerde herenhuis waar je wordt verwelkomd in een uitzonderlijke omgeving en een kasteelsfeer.

Beschrijving van het hotel

  • De kamers zijn ruim en voorzien van alle hedendaags comfort.
  • 's Ochtends wordt er een ontbijtbuffet geserveerd.
  • Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Een restaurant op het ritme van de seizoenen

Het restaurant biedt een lokale en klassieke keuken die je zult ontdekken in de vorm van een menu of à la carte, afhankelijk van je voorkeuren. De gerechten worden bereid door Chef Kwinten Boelen en zijn team, met behulp van groenten uit de eigen tuin en verse streekproducten.

Je bent ook welkom in de loungebar om te genieten van een aperitief, een digestief of een lokaal biertje, vergezeld van een kleine snack.

Ligging van het Château de Vignée

Het kasteel ligt in de buurt van Rochefort, in een prachtige natuurlijke omgeving.

Slaap als een koning in een kasteel en geniet van een uitstekende gastronomie in een prachtige omgeving langs de Lesse.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 34 personen

Aantal kamers : 16

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering - Fietsverhuur - Ontbijt

Activiteiten

Golf - Hammam - Hengelen - Zwembad - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Airco - Lift - Bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Televisie - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden