• Hotel
  • Wellnesshotel

Boek een verblijf in het Hotel Panorama, een gezellig hotel dat het plezier van ontspannen en sport combineert in het prachtige historische kader van Bouillon.

Het gastronomische restaurant, de jacuzzi en het panoramische terras maken van je verblijf een uniek moment van ontspanning. Geniet van een uitzonderlijk uitzicht op het feodale kasteel en de stad Bouillon vanuit de 22 kamers.

Het Panorama Hotel biedt je het plezier van sport en ontspanning. Geniet van karten, kajakken en andere spannende sporten in de buurt en ontspan in het zwembad en de jacuzzi van je hotel.

Hotel Panorama is je ideale hotel als je op zoek bent naar een plek die sportplezier combineert met wellness in de Ardennen.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 50 personen

Aantal kamers : 26

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Volpension - Ontbijt

Activiteiten

Wellnesscenter - Jacuzzi - Hengelen - Zwembad - Sauna

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Garage - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden