• Hotel

Het Hotel Lido **** Mons Centre is ideaal gelegen op een steenworp van de Grand-Place. Dit 4-sterrenhotel biedt je topcomfort en -diensten.

In het centrum van Mons op een paar minuten van de snelwegen E19-E42 (Brussel-Parijs) is het Hotel Lido **** Mons Centre een kleurrijke, ruime locatie met pure lijnen en zacht licht. Dit hotel is een van de meest gereputeerde hotels in de Doudou-stad.

Het hotel beschikt over 116 ruime kamers. Je kan kiezen uit 5 soorten "Classic"-kamers en 4 soorten "Boutique"-kamers. Alle kamers beschikken over een badkamer, WC, flatscreen TV en gratis wifi.

Bovendien heb je gratis toegang tot een wellnessruimte om je lichaam en geest tot rust te brengen.

Hotel Lido **** Mons Centre, tonnen ervaring tot je dienst.

 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 213 personen

Aantal kamers : 116

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Ontbijt - Nachtreceptie

Activiteiten

Jacuzzi - Fitnesszaal - Sauna

Voorzieningen

Lift - Bar - Garage - Mini-bar - Parking - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden