• Hotel

Le Vieux Durbuy, gelegen in het hart van het dorp Durbuy, is een warm hotel met een hedendaags, ongewoon en historisch karakter, gehuisvest in een oud geklasseerd Ardens gebouw. 

Het hotel beschikt over 12 kamers in de traditionele geest van de oude stad. Ze zijn smaakvol gerenoveerd en voorzien van elegant antiek meubilair en al het moderne comfort van een 4-sterrenhotel. Hun ouderwetse gepatineerde muren en originele houtwerk creëren een sfeer van welzijn.

La Maison Caerdinael

Hotel Le Vieux Durbuy maakt deel uit van het Maison Caerdinael dat ook eigenaar is van het Victoria Hotel en "The Guest House" in Durbuy.

Ze hebben 2 restaurants: de "Victoria" en de "7 by Juliette", in het hart van Durbuy.

De ontspannende sfeer van de Ardennen 

Durbuy is het kleinste stadje ter wereld, gelegen aan de voet van beboste heuvels in een meander van de Ourthe. Dit charmante stadje heeft tal van toeristische attracties:

Een verblijf in het hotel Le Vieux Durbuy, en de schatten van Durbuy zullen voor jou geen geheimen meer hebben!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 26 personen

Aantal kamers : 13

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Bar - Kluis - Niet-roker - Restaurant - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden