• Hotel

In Hotel Le Val de Poix in hartje Ardennen kom je tijdens je volgende verblijf zeker tot rust.Het hotelcomplex beschikt over 42 kamers waarvan 11 gezinskamers. Zowel gezinnen, koppels, groepen als individuele hotelgasten kunnen er logeren.
De beroemde Luikse designer Baudouin Fettweiss drukte zijn stempel op de kamers. Ze bieden een speciale harmonie tussen modern, ecologie en traditie.

Le Val de Poix, streekgastronomie en ontspannen

In het gastronomische restaurant van het hotel leer je alles over de streekgerechten. Ze worden bereid met een moderne en hedendaagse inslag. De kaart bevat zowel menu's als à la carte gerechten. Laat je verrassen door de suggesties van de chef.
In de brasserie La Grignote waan je je in een Engelse pub. Proef een typisch biertje uit de streek, zoals een Orval en geniet van de gezellige sfeer.Het is heerlijk vertoeven op de terrassen aan de rand van het water. Kom er heerlijk tot rust en naargelang het seizoen kan je er aperitieven of een lekkere maaltijd nuttigen.

Een hotelcomplex in volle natuur

Het dorpje Poix bevindt zich in een stukje ongerepte natuur en het hotel is er helemaal in geïntegreerd. Kijk maar naar de dubbele structuur die verbonden is door een passerelle over de Lhomme, de rivier die het gehucht doorkruist.Poix werd in de jaren '50 Klein Parijs genoemd en tijdens een ontdekkingsverblijf, een ontspannend weekendje, een verblijf met z'n tweetjes of met het hele gezin ontdek je waarom.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 100 personen

Aantal kamers : 41

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Ontbijt - Receptie 24u/24

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Bar - Mobiele vertaalcabines - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden