• Hotel

In het hart van een toeristische streek vind je dit kleine en comfortabele hotel met zorgvuldig ingerichte kamers in Philippeville.

Het hotel heeft 8 kamers en een restaurant in brasseriestijl, en een restaurant dat verschillende prijzen heeft gewonnen voor zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Beschrijving van het hotel

Het hotel bestaat uit:

  • kamers met eigen badkamer, minibar, televisie en WiFi
  • de mogelijkheid om seminaries te organiseren
  • een brasserie-restaurant met gerechten en menu's
  • een nieuwe wellnessruimte met massages en behandelingen op basis van natuurlijke producten

Bezoekers met speciale behoeften

Deze accommodatie biedt apparatuur of faciliteiten voor mensen met speciale behoeften.

  • een kamer met een aangepaste badkamer en toilet.

Aangezien deze accommodatie niet gecertificeerd is als Access-i, raden wij je aan om rechstreeks contact op te nemen met deze accommodatie om de werkelijke toegankelijkheid te weten te komen.

Er is in Wallonië een breed scala aan accommodaties en plaatsen die officieel gecertificeerd zijn door Access-i

Ligging van het hotel

De Côte d'Or ligt in de buurt van het Lacs de l'Eau d'Heure en een veelheid aan activiteiten:

Geniet van een lekkere kleine vleesschotel voordat je rustig in slaap valt in dit kleine 3-sterrenhotel in Philippeville!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 21 personen

Aantal kamers : 8

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Babysitting - Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Lunchpakket - Volpension - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Airco - Bar - Garage - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden