• Hotel
  • Designhotel
  • Romantisch hotel

Gelegen in het historische centrum van Luik, biedt dit boetiekhotel in een voormalige 18de-eeuwse woning 9 kamers met volledig modern comfort.

Laat je verleiden door een verblijf in dit charmante hotel in hedendaagse stijl, genietend van een ideale locatie in de oude quartier des drapiers, in het hart van Luik.

Het hotel beschikt over 9 kamers, waarvan 1 suite, met eigen badkamer, flatscreen-tv en gratis WiFi. Voor je comfort biedt het een roomservice (ontbijt of maaltijd) en een shuttle naar de luchthaven van Luik (toeslag).

Vanaf hier kan je gemakkelijk de beroemde Carré ontdekken, gelegen op slechts 800 meter afstand, of de belangrijkste musea en monumenten in Luik zoals de Grand Curtius (200 m), het Museum van het Waalse Leven (100 m) of de collegiale kerk Saint-Barthélemy en haar doopvont (400 m).

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 18 personen

Aantal kamers : 9

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Ontbijt

Voorzieningen

Airco - Bar - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden