• Hotel

Dit imposante gebouw, gelegen in het hart van de Ardennen, is al meer dan een eeuw een hotel & restaurant. La Barrière de Transinne beschikt over 28 kamers, comfort of superior, gerenoveerd met zorg en moderniteit, die charme, comfort en elegantie combineren in Belgisch Luxemburg.

Charme en authenticiteit in de Ardennen

  • Superiorkamers in een autentieke chalet
  • Comfortkamers in het hoofdgebouw

Elke ochtend is er een ontbijtbuffet met streekproducten

Wat tijd nodig met zijn tweetjes?

De wellness met sauna, hammam en ontspanningsruimte kan privé afgehuurd worden.

Bistronomische keuken in een hedendaags kader

Verfijnde streekgerechten laten je watertanden. De chef biedt verse en smakelijke gerechten, geïnspireerd door lokale producten.

In de omgeving

Libin is een klein dorp in de provincie Luxemburg waar je gemakkelijk toegang hebt tot het boekendorp Redu en het bos van Saint-Hubert.

Het hotel-restaurant La Barrière de Transinne is de ideale plek om de Ardennen te ontdekken!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Kortingsbon

LA BARRIERE DE TRANSINNE

- 10%
op de prijs van een verblijf
Geldigheidsdatum: van 01-01-2022 tot 31-12-2022

Knip de bon uit en geef hem bij aankomst af aan de ingang.
Aanbod geldig in heel 2022 enkel op de prijs van een overnachting in de week (behalve vrijdag en zaterdag) en volgens beschikbaarheden, voor elke reservering van een verblijf waarvan het einde ten laatste op 31/12/2022 geprogrammeerd is, gedaan via e-mail naar info@barrieredetransinne.be.
Verplicht te vermelden promocode bij de reservering: ESCAPADES 2022 WBT.
Aanbod niet geldig voor themaverblijven.
Aanbod niet cumuleerbaar met andere lopende acties of promoties.

Aantal personen : 60 personen

Aantal kamers : 28

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Halfpension - Groepsmenu - Ontbijt

Activiteiten

Wellnesscenter - Hammam - Sauna

Voorzieningen

Lift - Bar - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden