• Hotel
  • Landelijke herberg

Het Hotel de la Poste is een vermaard hotel met een prestigieus verleden.

Het is centraal gelegen aan de oever van de Semois in een prachtige natuuromgeving en is het ideale vertrekpunt voor je uitstappen.
Het historische gebouw uit 1730 wist zijn originele sfeer en interieur te behouden. De kamers stralen romantiek uit en de meeste ervan bieden een panoramisch zicht over de Semoisvallei en het beroemde kasteel van Bouillon.
Het hotel beschikt over een restaurant, een brasserie, een bar, een salon, een terras, seminariezalen en een garage. Het staat bekend om zijn gastronomische keuken. Keizer Napoleon III verbleef er in 1830.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 138 personen

Aantal kamers : 66

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Halfpension

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Garage - Daglicht - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden