• Hotel
  • Wellnesshotel
  • Hotel-kasteel
  • Designhotel

Met unieke en vernieuwende verzorgingen, een kliniek volop in groei en een een hotel-restaurant van topkwaliteit, is het wellnesscentrum van het Château des Thermes vandaag een belangrijk kuuroord in Europa.

In de kamers heerst een hedendaagse kalme en ontspannende sfeer. In twee keizerlijke suites is gekozen voor een meer klassieke inspiratie.

Het kuurcentrum onderscheidt zich door zijn originaliteit en biedt zijn gasten bevoorrechte momenten. Het gastronomische restaurant dat enkel 's avonds open is, biedt een Franse keuken bereid met verse seizoensproducten. In een tweede restaurant kan je terecht voor het ontbijt en de lunch.

Het hotel beschikt over vier seminariezalen met alle technische en logistieke faciliteiten.

Doe iemand uit je omgeving een plezier en schenk hem/haar een uniek moment van ontspanning in het Château des Thermes.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 92 personen

Aantal kamers : 47

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Volpension - Ontbijt

Activiteiten

Wellnesscenter - Golf - Hammam - Jacuzzi - Zwembad - Fitnesszaal - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden