• Hotel

Het gezellige hotel l'Auberge de Poteaupré beschikt over 7 comfortabele kamers en ligt in een rustige omgeving in de buurt van de Abdij van Scourmont waar de trappistenproducten van Chimay geproduceerd worden/

Zin in een onvergetelijke ervaring? Combineer je bezoek aan Chimay Experience met een proeverij in de Auberge de Poteaupré en een verblijf in het hotel van Poteaupré.

Beleef Chimay Experience

Afspraak in Espace Chimay voor een interactief bezoek op ontdekking naar de productie van trappistenbieren en -kazen. Een unieke brouwervaring!

Proeven in Chimay

Geniet van een trappistenbier in combinatie met de lekkere kazen van de Abdij, in de Auberge de Poteaupré!

De omgeving ontdekken

Naast Chimay Experience en de proeverij zijn er nog heel wat andere dingen te beleven in Chimay:

Chimay verwacht je voor een gastronomisch en ontspannend verblijf!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 14 personen

Aantal kamers : 7

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden