• Hotel

De Auberge de la Fermette in Rochehaut is een schilderachtig, door een familie gerund 3-sterrenhotel in een lokaal stenen gebouw. De Auberge de La Fermette ligt op minder dan 100 meter van het hotel L'Auberge de la Ferme.

Beschrijving van het hotel

  • Moderne kamers met rustieke elementen, TV en jacuzzi
  • 2 duplexen voor 4 personen met badkamer, jacuzzi en eigen terras
  • Gratis WiFi

Taverne de la Fermette

La Taverne de la Fermette is een klein restaurant in het hotel dat een landelijke brasserieachtige keuken biedt. Het decor is zowel authentiek als rustiek. Bij mooi weer kun je op het terras eten.

Boutique Ardennaise

De Boutique Ardennaise biedt lokale producten aan, waaronder gezouten vleeswaren, jams, bieren, likeuren en alcoholen uit de Auberge.

Rochehaut-sur-Semois verkennen

De Auberge de la Fermette ligt in de buurt van Bouillon, langs de Semois. Van hieruit kan je:

Om goed te slapen, goed te eten en plezier te hebben, is de Auberge de la Fermette de plek om naartoe te gaan!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 66 personen

Aantal kamers : 17

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Activiteiten

Jacuzzi

Voorzieningen

Tuin - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden