• Hotel

Le Prieuré de Conques verwelkomt je in een kloostercomplex dat grenst aan de Semois en waar je een ontspannende en rustgevende ervaring beleeft.

Het domein van Conques was vroeger, zoals de naam al aangeeft, een priorij die werd aangeboden aan de cisterciënzermonniken van Orval die er een huis van studie en rust van maakten. De Priorij werd enkele jaren verlaten en werd uiteindelijk in 1963 gerenoveerd tot een mooi, warm en luxueus hotel op een historische locatie.

Beschrijving van het 4-sterrenhotel

De Priorij biedt 4 soorten kamers:

  • Standaard kamer
  • Junior Suite
  • Deluxe Suite
  • Familiekamer

Het hotel biedt verschillende diensten aan zoals:

  • Een golfbaan
  • Een restaurant met heerlijke smaaksensaties
  • Gratis WiFi in het hele hotel
  • Speciale formules op reservering (pakketten, bruiloften...)

Ontdek de streek van de Semois

Le Prieuré heeft het voordeel dat het gelegen is in een prachtige groene omgeving waar je weelderige landschappen zult ontdekken.

Overnacht in een plaats vol geschiedenis in het voetspoor van de cisterciënzermonniken in de Priorij van Conques.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 40 personen

Aantal kamers : 18

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Activiteiten

Sauna

Voorzieningen

Bar - Kluis - Tuin - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden