• Attracties
  • Producent

Kom de bijenkorven van het woud van Anlier ontdekken in de provincie Luxemburg en proef de verschillende soorten lente- en zomerhoning.

Deze bijenkorf bevindt zich op de hoogtes van Léglise aan de rand van het woud van Anlier en geniet dus van de randbebloeiing en de landbouwweiden die eraan grenzen. Er wordt lentehoning (paardenbloemen, fruitbomen en braamstruiken) en zomerhoning van alle soorten bloemen gemaakt (vooral braamstruiken, klaver, bastaardwederik, moerasspirea...).

Kom proeven en geniet van een zoet moment!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden