• Attracties
  • Producent

Kom de bijenkorven van het woud van Anlier ontdekken in de provincie Luxemburg en proef de verschillende soorten lente- en zomerhoning.

Deze bijenkorf bevindt zich op de hoogtes van Léglise aan de rand van het woud van Anlier en geniet dus van de randbebloeiing en de landbouwweiden die eraan grenzen. Er wordt lentehoning (paardenbloemen, fruitbomen en braamstruiken) en zomerhoning van alle soorten bloemen gemaakt (vooral braamstruiken, klaver, bastaardwederik, moerasspirea...).

Kom proeven en geniet van een zoet moment!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden