• Attracties
  • Pedagogische hoeve
  • Producent

De hoeve Schalenbourg is een familiaal landbouwbedrijf die kinderen ontvangt voor kampen, verjaardagsfeestjes en recreatieve dagen.

Ze kunnen genieten van een historische omgeving, bij de dieren komen en leren over de karakteristieke teelten in de streek.

Kampen voor landbouwers in de dop

De activiteiten zijn gericht op het werk en het leven op de boerderij. Elke dag wordt er een thema voorgesteld. Het kamp omvat:

  • het werk op de boerderij
  • knutselen
  • koken
  • wandelingen
  • spelletjes

Activiteiten voor volwassenen

Groepen zijn ook welkom! De boerderij heeft een ruimte die geschikt is voor 30 personen en biedt boerderijbezoeken en workshops, ideaal voor een dagje teambuilding.

De boerderijwinkel

Kom de hoeveproducten proeven in de winkel! Er wachten je een grote verscheidenheid aan lokale producten.

Zoveel verrijkende ervaringen voor kinderen om te ontdekken!

De hoeve Schalenbourg is een familiaal landbouwbedrijf met tal van activiteiten. De kinderen worden ontvangen voor stages, verjaardagen en recreatieve dagen. Ze kunnen genieten van een historisch kader, omgaan met dieren en de karakteristieke eigenschappen van onze streek leren kennen.
Zoveel verrijkende ervaringen voor kinderen! De kinderboerderij verwelkomt uw kinderen voor een stage tijdens de schoolvakanties.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden