• Attracties
  • Producent

De hoeve Druart-Sol in Steenput nodigt je uit om haar heerlijke natuurlijke hoeveproducten te ontdekken tijdens een bezoek.

Het paradijs voor liefhebbers van hoeveproducten

In deze gemengde hoeve, worden al 25 jaar melkproducten gemaakt en verkocht.

Het gamma is uitgebreid: van slagroom tot ijs, van toast met verse kaas tot gevarieerde kaasplanken. En dan mogen we zeker ook de Muchotte niet vergeten, een kaas van koemelk met knoflook, mosterd, brandnetel, bier en komijn. Heerlijk koud of gesmolten.

Liefhebbers van melkproducten? Ga eens langs bij de Hoeve Druart-Sol in Henegouwen. Je zal er zeker geen spijt van krijgen!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden