• Attracties
  • Producent

De hoeve Druart-Sol in Steenput nodigt je uit om haar heerlijke natuurlijke hoeveproducten te ontdekken tijdens een bezoek.

Het paradijs voor liefhebbers van hoeveproducten

In deze gemengde hoeve, worden al 25 jaar melkproducten gemaakt en verkocht.

Het gamma is uitgebreid: van slagroom tot ijs, van toast met verse kaas tot gevarieerde kaasplanken. En dan mogen we zeker ook de Muchotte niet vergeten, een kaas van koemelk met knoflook, mosterd, brandnetel, bier en komijn. Heerlijk koud of gesmolten.

Liefhebbers van melkproducten? Ga eens langs bij de Hoeve Druart-Sol in Henegouwen. Je zal er zeker geen spijt van krijgen!

Rue du Château d'eau, 47,7730Estaimpuis
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden