• Attracties
  • Producent

De hoeve Druart-Sol in Steenput nodigt je uit om haar heerlijke natuurlijke hoeveproducten te ontdekken tijdens een bezoek.

Het paradijs voor liefhebbers van hoeveproducten

In deze gemengde hoeve, worden al 25 jaar melkproducten gemaakt en verkocht.

Het gamma is uitgebreid: van slagroom tot ijs, van toast met verse kaas tot gevarieerde kaasplanken. En dan mogen we zeker ook de Muchotte niet vergeten, een kaas van koemelk met knoflook, mosterd, brandnetel, bier en komijn. Heerlijk koud of gesmolten.

Liefhebbers van melkproducten? Ga eens langs bij de Hoeve Druart-Sol in Henegouwen. Je zal er zeker geen spijt van krijgen!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden