• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen

Ontdek de stad voor ze vernield werd door de geallieerde bombardementen, tijdens de Slag om de Ardennen, in december 1944.

Sankt-Vith werd in mei 1940 door Hitler geannexeerd en betaalde een zware prijs tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het werd in december 1944 door de geallieerden verwoest. Dankzij de borden die op verschillende plaatsen in de stad zijn geplaatst, kan je je tijdens deze wandeling een beeld vormen van hoe de grensstad eruit zag voordat ze gebombardeerd werd. 

Een spannend historisch circuit!

 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden