• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen

Ontdek de stad voor ze vernield werd door de geallieerde bombardementen, tijdens de Slag om de Ardennen, in december 1944.

Sankt-Vith werd in mei 1940 door Hitler geannexeerd en betaalde een zware prijs tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het werd in december 1944 door de geallieerden verwoest. Dankzij de borden die op verschillende plaatsen in de stad zijn geplaatst, kan je je tijdens deze wandeling een beeld vormen van hoe de grensstad eruit zag voordat ze gebombardeerd werd. 

Een spannend historisch circuit!

 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden