• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen

Ontdek de stad voor ze vernield werd door de geallieerde bombardementen, tijdens de Slag om de Ardennen, in december 1944.

Sankt-Vith werd in mei 1940 door Hitler geannexeerd en betaalde een zware prijs tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het werd in december 1944 door de geallieerden verwoest. Dankzij de borden die op verschillende plaatsen in de stad zijn geplaatst, kan je je tijdens deze wandeling een beeld vormen van hoe de grensstad eruit zag voordat ze gebombardeerd werd. 

Een spannend historisch circuit!

 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden