• Museum of interpretatiecentrum

Het Archeologisch Museum is sinds 1986 gevestigd in het kasteel de l'Ermitage in Waver. Het presenteert aan het publiek een rijke verzameling van regionale antiquiteiten uit de Prehistorie, de Gallo-Romeinse periode en de middeleeuwen.

Het museum is momenteel voor onbepaalde tijd gesloten voor het publiek.

Deze antiquiteiten zijn het resultaat van collecties en opgravingen uitgevoerd door amateur- of beroepsarcheologen.

De vitrines gaan vergezeld van didactische en thematische panelen, modellen en reconstructies van werktuigen of kopieën van keramiek.

Het museum biedt didactische activiteiten en rondleidingen aan.

Reis terug in de tijd tijdens je bezoek aan dit archeologisch museum!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden