• Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Het Museum van het Vorstendom Stavelot-Malmedy stelt een  modern, intelligent en ludiek parcours voor over de bijzondere geschiedenis van een staat tijdens het Ancien Régime.

Ontdek welke politieke, economische, religieuze en artistieke invloed het Vorstendom van Stavelot-Malmedy uitoefende op een groot grondgebied dat zelfs verder reikte dan België!

Het Museum van het Vorstendom van Stavelot-Malmedy is ondergebracht in de Abdij van Stavelot , waar ook de collecties van 2 andere musea tentoongesteld worden:

Bereid je bezoek voor

  • De archeologische opgravingen zijn vrij toegankelijk.
  • Alle tickets geven toegang tot alle musea en tijdelijke tentoonstellingen.
  • Rondleiding beschikbaar op reservatie voor groepen en individuele bezoekers.
Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking - Restaurant

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden