• Attracties
  • Bosmassief

 

Het Woud van de Semois en de Houille neemt je mee naar ongerepte gebieden, in het hart van een natuurlijk massief dat de meanders van de Semois volgt en door de Gaume naar de Ardennen loopt.

Het woud van de Semois en de Houille omvat 8 gemeenten in 2 provincies: Bièvre, Gedinne en Vresse-sur-Semois in de provincie Namen, Bertrix, Bouillon, Paliseul, Florenville en Herbeumont in de provincie Luxemburg. Het maakt deel uit van een van de 4 grote wouden van de Ardennen met het Woud van Anlier, het Woud van Saint-Hubert en het Woud van het Land van Chimay.

Een groene omgeving en mooie wandelingen

Dit gebied is een ideale bestemming voor liefhebbers van natuur en wandelen. Je wordt getrakteerd op zeer gevarieerde landschappen met hoge plateaus, landschappen maar ook en vooral bosrijke gebieden.

Als je met je kinderen gaat wandelen, kunnen ze de avonturen van Luna en de Wachters van het Woud volgen, een spel dat beschikbaar is via de telefoon.

Verblijf in het bos

Er zijn aangepaste toeristische verblijven speciaal voor jou. Comfort, avontuur of adrenaline, je kiest je favoriete programma!

Ontdek deze woeste wereld langs de Semois en doorkruis de prachtige landschappen van de Ardennen.

 

Quai des Saulx 12,6830Bouillon
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden