• Attracties
  • Bosmassief

 

Het Woud van de Semois en de Houille neemt je mee naar ongerepte gebieden, in het hart van een natuurlijk massief dat de meanders van de Semois volgt en door de Gaume naar de Ardennen loopt.

Het woud van de Semois en de Houille omvat 8 gemeenten in 2 provincies: Bièvre, Gedinne en Vresse-sur-Semois in de provincie Namen, Bertrix, Bouillon, Paliseul, Florenville en Herbeumont in de provincie Luxemburg. Het maakt deel uit van een van de 4 grote wouden van de Ardennen met het Woud van Anlier, het Woud van Saint-Hubert en het Woud van het Land van Chimay.

Een groene omgeving en mooie wandelingen

Dit gebied is een ideale bestemming voor liefhebbers van natuur en wandelen. Je wordt getrakteerd op zeer gevarieerde landschappen met hoge plateaus, landschappen maar ook en vooral bosrijke gebieden.

Als je met je kinderen gaat wandelen, kunnen ze de avonturen van Luna en de Wachters van het Woud volgen, een spel dat beschikbaar is via de telefoon.

Verblijf in het bos

Er zijn aangepaste toeristische verblijven speciaal voor jou. Comfort, avontuur of adrenaline, je kiest je favoriete programma!

Ontdek deze woeste wereld langs de Semois en doorkruis de prachtige landschappen van de Ardennen.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden