• Attracties
  • Arboretum
  • Park/tuin

Volledig gerenoveerd op het terrein van een voormalige leerlooierij die gebruik maakte van de beek Klöppelbach, nodigt deze groene omgeving de wandelaar uit om te ontspannen en te wandelen langs de kleine vijvers en het kleurrijke arboretum.

Passerelle des oiseaux en parc de la Tannerie

De passerelle des oiseaux over de rivier de Sûre leidt je naar de ontdekking van het lokale vogelleven. Als je een smartphone hebt, scan dan de QR-codes langs de loopbrug om het gezang van de vogels te ontdekken.

Als je de passerelle des oiseaux neemt, kom je bij het parc de la Tannerie. Neem de tijd om het te observeren, om te luisteren naar het water dat van het ene bekken naar het andere stroomt. Didactische panelen zullen je wandeling verrijken.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden