• Attracties
  • Arboretum
  • Park/tuin

Volledig gerenoveerd op het terrein van een voormalige leerlooierij die gebruik maakte van de beek Klöppelbach, nodigt deze groene omgeving de wandelaar uit om te ontspannen en te wandelen langs de kleine vijvers en het kleurrijke arboretum.

Passerelle des oiseaux en parc de la Tannerie

De passerelle des oiseaux over de rivier de Sûre leidt je naar de ontdekking van het lokale vogelleven. Als je een smartphone hebt, scan dan de QR-codes langs de loopbrug om het gezang van de vogels te ontdekken.

Als je de passerelle des oiseaux neemt, kom je bij het parc de la Tannerie. Neem de tijd om het te observeren, om te luisteren naar het water dat van het ene bekken naar het andere stroomt. Didactische panelen zullen je wandeling verrijken.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden