• Hotelketens

De hotels uit het Logis de Belgique-netwerk bieden meer dan zomaar een verblijf in de Ardennen. Ze bieden koppels een prachtige en unieke reiservaring.

La « PlaisiroLogis »

Hun concept "PlaisiroLogis" is speciaal ontwikkeld voor koppels. Ze bieden koppels de mogelijkheid om de ware kunst van reizen en de verandering van omgeving te herontdekken. Een kunst die gepassioneerde, inventieve en oplettende mannen en vrouwen in alle rust laten verblijven in hun etablissementen:

  • De kunst van het tafelen: De "Logis"-restaurateurs laten je, tussen de lokale traditie en de voortdurend vernieuwde creativiteit, met elke hap de schatten van hun streek waarderen.
  • De kunst van het vermaken: De Logis-hoteliers zijn jouw gastheer en gastvrouw. Ze zorgen op elk moment voor een warm onthaal en persoonlijke aandacht.
  • De kunst van het leven: bezoeken, bewegen... of gewoon ontspannen? Verankerd in het hart van weelderige landschappen en bevoorrechte bestemmingen, nodigen de Logis je uit om er even tussenuit te gaan en je dagelijkse leven te ontvluchten, buiten de tijd, in totale privacy.

Een dertigtal Logis-hotels voor jou in heel Wallonië

Verspreid over de 4 hoeken van de Ardennen, laten de Logis-restaurant-hoteliers je toe deze kunst van het leven in alle vrijheid te appreciëren.

Geniet met het Logis-netwerk van al het plezier van een romantisch verblijf in de Ardennen!

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden