• Attracties
  • Monument
  • Bouwkundig erfgoed
  • Religieus erfgoed

Op het kerkhof van Verviers staat een van de grootste mausolea van België. Verschillende generaties van de familie Biolley, een grote familie Vervierse wolproducenten, heersten vanaf 1725 over de stad. De familie was erg belangrijk in de economische bloeiperiode. Het mausoleum omvat 56 plaatsen en meet 8,60 m op 8,60 m.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Tijdsduur

Minimumduur : 2:00

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden