• Bijeenkomst

Liefhebber van honing, bijen of gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar het Honingfeest van Saint-Léger.

De 3e zondag van september wordt in het dorp Saint-Léger het Honingfeest gehouden. Op deze feestelijke dag wordt het belang van de bij en van de bijenteelt voor onze ecosysteem in de kijker gezet.

Tijdens dit evenement kan de consument ook de streekproducten ontdekken zoals afgeleide producten van honing, gebak, charcuterie, bier, elixirs, enz op een overdekte markt.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand september 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden