• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Deze route van 52 km leid je door de streek van La Roche en Houffalize en heeft alles in huis om je te verleiden.

Ga enkele streekproducten ontdekken in het hart van de Ardennen. Je kunt halt houden in een geitenfokkerij, een boerderij waar men eenden fokt en verwerkt, twee totaal verschillende brouwerijen in de Vallée des Fées en eindigen in een familiezaak waar men chocolade maakt.

Aarzel niet om ook te stoppen bij andere producenten of streekwinkels rond deze route.

Of verleng je uitstap in de nabijgelegen vallei van de Ourthe en de Aisne. Je vindt er heerlijke producten die de trots uitmaken van deze mooie, typisch Ardense streek.

Contact

Mièrchamps 14,6980La Roche-en-Ardenne
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Lengte

Minimumafstand : 52 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden