• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Deze route van 52 km leid je door de streek van La Roche en Houffalize en heeft alles in huis om je te verleiden.

Ga enkele streekproducten ontdekken in het hart van de Ardennen. Je kunt halt houden in een geitenfokkerij, een boerderij waar men eenden fokt en verwerkt, twee totaal verschillende brouwerijen in de Vallée des Fées en eindigen in een familiezaak waar men chocolade maakt.

Aarzel niet om ook te stoppen bij andere producenten of streekwinkels rond deze route.

Of verleng je uitstap in de nabijgelegen vallei van de Ourthe en de Aisne. Je vindt er heerlijke producten die de trots uitmaken van deze mooie, typisch Ardense streek.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden