• Attracties
  • Bosmassief

Het Grote Woud van Anlier is met meer dan 7000 ha het grootste beukenbos van België. Het bos heeft een uitzonderlijke fauna en flora waar de bezoeker kan genieten van prachtige wandelingen in het hart van de Belgische Ardennen.

Het Forêt d'Anlier beslaat hetzelfde gebied als het #lin knode|9460|Natuurpark van de Haute-Sûre] en maakt deel uit van een van de 4 grote wouden van de Ardennen met het Woud van de Semois en de Houille, het Woud van Saint-Hubert en het Woud van het Land van Chimay.

Waar de rust heerst, midden in de bossen

Het Woud van Anlier is een bestemming bij uitstek voor slow tourism en biedt je rustgevende wandelingen in het bos, wellnessverblijven, gastronomische weekends of de mogelijkheid om vogels te observeren. Met een gediversifieerde fauna en flora vind je tijdens je wandelingen vele dier- en plantensoorten.

Je zult ook een opmerkelijk lokaal en gastronomisch erfgoed ontdekken. De producten van de Ardense bodem zullen je smaakpapillen verwennen.

Kom de zuivere boslucht inademen in het hart van dit grote bosmassief van het Woud van Anlier.

Contact

Parc naturel Haute-Sûre Forêt d’AnlierChemin du Moulin 2,6630Martelange
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden