• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Van Pietrebais tot Orp-le-Grand neemt deze route van 43 km je mee op ontdekking naar het culinaire erfgoed van Brabants Haspengouw.

Brabants Haspengouw strekt zich uit in het oosten van Waals-Brabant en is een streek voor lekkerbekken, dankzij zijn talentvolle ambachtelijke producenten.

Er is heel wat landbouwactiviteit en dat geeft de streek het imago van ‘graanzolder’.

Je tocht begint bij een majestueuze vierkantshoeve en neemt je mee langs producenten van appel- en perensap, eendenlever, kazen en desserts op basis van melk.

Maar je ontdekt ook een van de beste pralines van Waals-Brabant en andere kwaliteitsvolle producten.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden