• Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Duik in de wereld van Marcel Marlier en keer terug naar je kindertijd door de stripverhalen van Tiny (Martine) te herontdekken tijdens een interactieve wandeling.

De avonturen van Tiny zijn vervat in 60 stripboeken waarvan wereldwijd meer dan 100 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Marcel Marlier

Wie kent deze jonge heldin niet? Ontdek Marcel Marlier, haar schepper met Gilbert Delahaye. Onderweg zullen het leven en werk van de auteur geen geheimen meer voor je hebben.

Bijzonder om zien:

  • schetsen
  • animatievideo's
  • spelletjes op basis van nieuwe technologieën
  • ongepubliceerde documenten...

Een museum in een kasteel

Het museum is gehuisvest in een kasteel uit de 15e eeuw, het Gravenkasteel van Moeskroen, het enige monument van burgerlijke architectuur in de streek van Moeskroen dat dateert van vóór de 19e eeuw. Het kasteel kan alleen door groepen worden bezocht.

Vind het kind in je terug in het Centre Marcel Marlier in Moeskroen!

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden