• Attracties
  • Meer, watervlak of waterloop
  • Park/tuin
  • Bos, natuurreservaat of natuurgebied

Wandel in dit kleine bos van 5 ha gelegen in Limelette, nabij Ottignies/Louvain-la-Neuve, in Waals-Brabant. Een wandelpad is bereikbaar met kinderwagens en rolstoelen. Een ideale site waar je kinderen naar hartenlust kunnen spelen!

Het bos bestaat uit een vochtige zone, een elzenbos, een grote vijver en andere kleinere, evenals oudere poelen.

Vissen, wandelen, observeren

Zijn vrije toegang nodigt de lokale bevolking uit om te gaan wandelen op de paden en te gaan vissen in de vijver. Een gereserveerde zone rond de poelen is afgebakend voor het behoud van de fauna en flora. Een pad van 400 meter is aangepast aan rolstoelen en kinderwagens. Een picknickplaats biedt de mogelijkheid aan om te barbecuën.

Combineer met een bezoek aan Louvain-la-Neuve!

Avenue Demolder 2,1342Limelette
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Hengelen

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Barbecue

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden