• Tentoonstelling

Van de bouw van het belfort van Bergen (17e eeuw) tot de laatste restauratie, die 30 jaar heeft geduurd, treed je in de voetsporen van deze uitzonderlijke bouwwerf en de verschillende werkfasen die het resultaat zijn van menselijke deskundigheid. De tentoonstelling is voor het publiek te bezichtigen in de Salle Saint-Georges van 10 juli 2021 tot 2 januari 2022.

Een ongelooflijk architecturaal avontuur

  • Onuitgegeven getuigenissen en videoclips (steenhouwers, ingenieurs, archeologen, enz.) die het verhaal vertellen van deze ongelooflijke bouwwerf.  
  • Talrijke tekeningen, plannen, foto's, video's, schilderijen en voorwerpen uit de collecties van de Stad Bergen, zorgvuldig bewaard.

Verleng je bezoek met een bezoek aan het belfort en geniet van het uitzonderlijke uitzicht over de stad Bergen.

Beleef de geschiedenis van een uitzonderlijke bouwwerf! 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 10 juli 2021 tot zondag 02 januari 2022.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden