• Attracties
  • Chocolatier

Ontdek verbazende mengelingen voor je smaakpapillen, maar ook de grote chocoladeklassiekers. Een 100% ambachtelijk werk met de gouden cacaoboon.

Kom binnen in het atelier Ô Chocolat en ontdek bijzondere smaken in de zuiverste traditie van Belgische ambachtelijke chocolade. De leveranciers bieden ingrediënten (fruitpuree, honing, boter, room) die afkomstig zijn van Waalse bodem om zo 100% natuurlijke en kwaliteitsvolle chocolade te kunnen maken.

Het atelier Ô Chocolat verwelkomt je in Dinant en biedt:

  • een conceptbar voor een kleine pauze met proeverij
  • workshops voor kinderen en volwassenen
  • een ambachtelijke chocolaterie met uitgebreide keuze, om jezelf of anderen iets te gunnen
  • een gezellige tearoom

Vergeet niet om de 100% natuurlijke choco te proeven en laat je verleiden door de fruitpasta's met een subtiele mengeling van natuurlijk fruit!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden