• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets
  • Wandeling/wandeltocht
  • Toeristische route - met de auto

In deze lus van 20 km verken je de herdenkingsplaatsen van de Eerste en Tweede Wereldoorlog in en rond Rendeux.

Van Rendeux-Haut tot Gênes, langs Beffe en Marcourt, ontdek je monumenten, gedenkplaten, graven en kapellen, zoveel sporen die je onderdompelen in de geschiedenis van deze door de twee grote wereldconflicten van de 20e eeuw geteisterde dorpen.

Interessant om weten

Rendeux is een typische Ardense gemeente gelegen aan de rand van de Famenne. Maak tijdens je wandeling zeker kleine omwegen om de pittoreske dorpjes te bezoeken, genesteld op de heuvels of langs de Ourthe.

Een brochure met routebeschrijving, foto's en uitleg vind je in het toeristisch infokantoor van Marcourt-Beffe.

 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden