• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets
  • Wandeling/wandeltocht
  • Toeristische route - met de auto

In deze lus van 20 km verken je de herdenkingsplaatsen van de Eerste en Tweede Wereldoorlog in en rond Rendeux.

Van Rendeux-Haut tot Gênes, langs Beffe en Marcourt, ontdek je monumenten, gedenkplaten, graven en kapellen, zoveel sporen die je onderdompelen in de geschiedenis van deze door de twee grote wereldconflicten van de 20e eeuw geteisterde dorpen.

Interessant om weten

Rendeux is een typische Ardense gemeente gelegen aan de rand van de Famenne. Maak tijdens je wandeling zeker kleine omwegen om de pittoreske dorpjes te bezoeken, genesteld op de heuvels of langs de Ourthe.

Een brochure met routebeschrijving, foto's en uitleg vind je in het toeristisch infokantoor van Marcourt-Beffe.

 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Lengte

Minimumafstand : 20 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden