• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Fietstocht

Afspraak aan de Voie de la Libération in de gemeente Manhay voor een fietstocht van 30 km met als thema de Slag om de Ardennen.

Vergeet onderweg niet om even halt te houden in het Manhay History 44 Museum. Dit historische museum vertelt over de gevechten die plaatsvonden in de streek tussen 23 december 1944 en de bevrijding van de laatste dorpen door de Amerikaanse troepen op 7 januari 1945.

Interessant om weten

Raadpleeg de 4 andere circuits gewijd aan de Tweede Wereldoorlog of download de gratis app in de  APP Store en de Google Play Store.

Voie de la Libération 6,6960Manhay
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Lengte

Minimumafstand : 30 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden