• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets

Een fietsparcours van 26 km met als thema de Slag om de Ardennen wacht je in Erezée, in de buurt van Durby en La Roche-en-Ardenne.

Ontdek vele sporen van herinnering aan het laatste grote Duitse offensief van de Tweede Wereldoorlog!

Onderweg kom je verschillende gedenktekens en kruisen tegen. Neem de tijd om te stoppen en bewonder de privéverzameling van het Sadzot Museum 44, gewijd aan de gelijknamige slag (op afspraak).

Interessant om weten

Raadpleeg de 4 andere circuits gewijd aan de Tweede Wereldoorlog of download de gratis app in de  APP Store en de Google Play Store.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Lengte

Minimumafstand : 26 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden