• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets

Een fietsparcours van 26 km met als thema de Slag om de Ardennen wacht je in Erezée, in de buurt van Durby en La Roche-en-Ardenne.

Ontdek vele sporen van herinnering aan het laatste grote Duitse offensief van de Tweede Wereldoorlog!

Onderweg kom je verschillende gedenktekens en kruisen tegen. Neem de tijd om te stoppen en bewonder de privéverzameling van het Sadzot Museum 44, gewijd aan de gelijknamige slag (op afspraak).

Interessant om weten

Raadpleeg de 4 andere circuits gewijd aan de Tweede Wereldoorlog of download de gratis app in de  APP Store en de Google Play Store.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden