• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Fietstocht

Ga fietsen in de kleine gemeente Hotton en volg het spoor van herdenkingsplaatsen gewijd aan de Slag om de Ardennen (winter 1944-1945).

Monumenten zoals het beroemde Commonwealth War Cemetery, een van de weinige Britse begraafplaatsen in België, markeren deze minder dan 14 km lange route. Een route die je ook meeneemt op ontdekking naar de prachtige landelijke landschappen van de regio.

Interessant om weten

Raadpleeg de 4 andere circuits gewijd aan de Tweede Wereldoorlog of download de gratis app in de  APP Store en de Google Play Store.

Contact

Rue Haute 2-22,6990Hotton
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Lengte

Minimumafstand : 14 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden