• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets

Ga fietsen in de kleine gemeente Hotton en volg het spoor van herdenkingsplaatsen gewijd aan de Slag om de Ardennen (winter 1944-1945).

Monumenten zoals het beroemde Commonwealth War Cemetery, een van de weinige Britse begraafplaatsen in België, markeren deze minder dan 14 km lange route. Een route die je ook meeneemt op ontdekking naar de prachtige landelijke landschappen van de regio.

Interessant om weten

Raadpleeg de 4 andere circuits gewijd aan de Tweede Wereldoorlog of download de gratis app in de  APP Store en de Google Play Store.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden