• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets

Ga fietsen in de kleine gemeente Hotton en volg het spoor van herdenkingsplaatsen gewijd aan de Slag om de Ardennen (winter 1944-1945).

Monumenten zoals het beroemde Commonwealth War Cemetery, een van de weinige Britse begraafplaatsen in België, markeren deze minder dan 14 km lange route. Een route die je ook meeneemt op ontdekking naar de prachtige landelijke landschappen van de regio.

Interessant om weten

Raadpleeg de 4 andere circuits gewijd aan de Tweede Wereldoorlog of download de gratis app in de  APP Store en de Google Play Store.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden