• Folklore en traditie

De magie van Halloween zal het Domein van de Grotten van Han tijdens deze speciale periode betoveren. Overdag zal Hanlloween je verrassen tijdens de klassieke bezoeken van het dierenpark die voor de gelegenheid worden onderbroken.

Wil je het Domein op een andere manier ontdekken? Grote delen zullen speciaal voor de gelegenheid worden versierd en geanimeerd.

Halloween neemt het domein over

  • Pompoenen kakelen, spinnen spinnen hun webben en vreemde wezens lopen rond.
  • Geesten ontwaken in het wildedierenreservaat. 

Nieuw: de geheime galerijen van de grot zullen worden binnengevallen door een horde trollen die gezelschap zullen houden met de vleermuizen en dappere gidsen...

Het restaurant "Le Pavillon" aan de uitgang van de grot zal worden omgetoverd tot een kerkhof van de levende doden en zal enkele grote verrassingen voor je in petto hebben!

Praktische informatie

  • Je kunt je verkleden.
  • Tip: neem warme kleren en wandelschoenen mee.
  • Duur van het bezoek: 2 uur, zie hieronder voor de data en tijden van het evenement.
  • Reserveren is verplicht, koop je tickets online.
  • Enkel in het Frans.

Zelfs niet bang voor demonen en allerlei monsters? Beleef dan het avontuur van Hanlloween overdag, je zult er geen spijt van krijgen!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van oktober tot november 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden