• Bijeenkomst

Het grootse nieuwjaarsvuurwerk in Luik is een niet te missen eindejaarsevenement in de Vurige Stede. 

Het nieuwjaarsvuurwerk wordt afgestoken vanaf de esplanade Saint-Leonard (met name vanaf het terras, aan de voet van de heuvel).

De esplanade is een enorme ruimte die plaats biedt aan een groot aantal mensen. Het is de ideale plek qua zichtbaarheid en onderdompeling in de sfeer. Dat blijkt ook tijdens het slotvuurwerk van de Nocturne des Coteaux de la Citadelle.

Het is meer dan alleen een eenvoudig vuurwerk. Het is een groots spektakel met muziek: de show is zo ontworpen dat hij synchroon loopt met de muziekstukken.

 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand december 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden