• Bijeenkomst

Het grootse nieuwjaarsvuurwerk in Luik is een niet te missen eindejaarsevenement in de Vurige Stede. 

De Vurige Stede Luik

Het vuurwerk voor oudejaarsavond wordt afgestoken vanaf de Esplanade Saint-Léonard (precies vanaf het terras aan de voet van de heuvel). Het zal, zoals altijd, het meest indrukwekkende vuurwerk zijn.

Deze lichtshow begint om middernacht en duurt 12 minuten. Je kunt genieten van een gezellig moment in een van de 2 champagnechalets om elkaar het beste te wensen.

Profiteer van dit geweldige plan om oudejaarsavond in stijl te vieren in Luik!

 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand december 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden