• Bijeenkomst

Het grootse nieuwjaarsvuurwerk in Luik is een niet te missen eindejaarsevenement in de Vurige Stede. 

Het nieuwjaarsvuurwerk wordt afgestoken vanaf de esplanade Saint-Leonard (met name vanaf het terras, aan de voet van de heuvel).

De esplanade is een enorme ruimte die plaats biedt aan een groot aantal mensen. Het is de ideale plek qua zichtbaarheid en onderdompeling in de sfeer. Dat blijkt ook tijdens het slotvuurwerk van de Nocturne des Coteaux de la Citadelle.

Het is meer dan alleen een eenvoudig vuurwerk. Het is een groots spektakel met muziek: de show is zo ontworpen dat hij synchroon loopt met de muziekstukken.

 

Esplanade Saint-LéonardPlace des Déportés,4000Liège
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand december 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden