• Attracties
  • Waterattractie

Een verrassend concept waarbij je een culinair avontuur beleeft tijdens een tochtje op het water. Dankzij Grill Island kan je nu barbecueën midden op het meer van Robertville. Een originele activiteit gecreëerd door 2 Luikenaars.

Voor ieder wat wils

Aan boord van een comfortabel klein bootje, met een capaciteit tot 8 personen, kan je smullen van vleesbrochetten gemaakt met streekproducten. In de boot kan je ook rustig ontbijten of aperitieven in de zon. Aan jou om de formule te kiezen die het beste bij je past.

Praktische info

  • Minimum 4 personen (volwassenen en kinderen inbegrepen)
  • Je kan voor de barbecue tot 3 uur lang een boot huren

Maak het je gemakkelijk op een donutboot voor een culinair boottochtje in België!

Lac de Robertville Route des Bains, 63,4950Waimes
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Tijdsduur

Minimumduur : 1:30
Maximumduur : 3:00

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden