• Attracties
  • Meer, watervlak of waterloop

Vlak bij Doornik bevindt zich de Grand Large van Péronnes, een kunstmatig meer van 45 ha dat de droomplaats is voor familietochten langs het water op de RAVeL, picknicks in een rustgevende omgeving of watersport.

Aan weerskanten van het meer bieden de "Péronnes Yacht Club" en "Doornik Yacht Club" je de mogelijkheid om verschillende watersporten te beoefenen

  • jetski
  • zeilen
  • kajakken

Geniet van de rustige site en gun je een picknick, een fiets- of wandeltocht op de hoge oevers van het meer, een mountainbiketocht op de bewegwijzerde paden die de omgeving doorkruisen. Daarnaast is er een fietstocht van het meer naar Doornik.

Geniet van frisse lucht op enkele kilometers van Doornik!

Neem voor je het water in gaat een kijkje op de en de lijst met zwemzones in Wallonië om er zeker van te zijn dat je we degelijk kunt zwemmen op deze site.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden