• Museum of interpretatiecentrum

Het Grafisch Centrum is een ontmoetingsplaats, een inspiratiebron en een onderzoeksplek gewijd aan de hedendaagse gravure. Ontdek dit boeiende museum op 40 minuutjes van Brussel. De indrukwekkende collectie van 11 000 werken van 1340 binnen- en buitenlandse artiesten illustreert de grafische kunst vanaf de tweede helft van de 20ste eeuw tot nu.

In het Centrum voor grafische kunst worden tijdelijke tentoonstellingen georganiseerd met werken uit de eigen collectie of werken die werden uitgeleend. Het documentatiecentrum telt niet minder dan 10 000 tentoonstellingscatalogi en referentieboeken. 

De educatieve dienst organiseert verschillende aangepaste activiteiten: rondleidingen, gravureworkshops, pedagogische boekentasjes, stages voor kinderen en volwassenen, animatie in de open lucht en educatieve activiteiten op lange termijn. 

Organiseer je evenement in het Centrum 

Er zijn verschillende ruimtes waar je seminaries, teambuildings of vergaderingen kan houden.

Bezoekers met specifieke behoeften

Er zijn aangepaste alternatieven voor mensen met bepaalde noden. 

  • Doven: aan de ingang van de tentoonstelling zijn er informatiebladen met uitleg beschikbaar in het NL en FR. 

Weet dat Wallonië naast deze alternatieven nog veel andere mogelijkheden biedt voor bezoekers met specifieke noden, meer informatie hierover vind je op: erkende plaatsen en activiteiten met een officieel « Access-i » label.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden