• Hotel

Golf & Hotel Henri-Chapelle is een 3-sterrenhotel gelegen in Henri-Chapelle in de Oostkantons. Er zijn 11 comfortabele kamers middenin een golfterrein.

Voorzieningen en diensten

  • 11 moderne kamers, van suites tot standaardkamers.
  • Satelliet-tv.
  • Ontbijt inbegrepen in de kamerprijs.
  • Gratis wifi in de kamers en het Club House. 
  • Brouwerij
  • Restaurant
  • 2 seminariezalen voor max. 250 personen. 

Golf d'Henri-Chapelle, de parel van dit charmante hotel

Er zijn 2 banen met elk 18 holes, de eerste is voor gevorderden en de tweede voor experts. Er is ook een baan met 9 holes voor beginners. 

Er is een Indoor golfschool. 

In het Club House, gedecoreerd volgens Engelse stijl, geniet je van een streekgebonden en gastronomische keuken. Je kan er ook conferentie- of seminariezalen afhuren. 

Activiteiten in de omgeving van het hotel 

Golf & Hotel Henri Chapelle ligt in Pays des 3 frontières, dicht bij de Hoge Venen en op enkele kilometer van Luik en Spa. Deze steden zijn zeker een bezoekje waard! 

Je kan je natuurlijk ook helemaal uitleven op de golfbanen.

In deze prachtige streek zijn er ook tal van mooie wandelingen en tochten. Of kies voor herdenkingstoerisme en bezoek het Amerikaanse Militaire Begraafplaats Henri-Chapelle waar bijna 8000 soldaten uit de Tweede Wereldoorlog de eeuwige rust hebben gevonden. 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 22 personen

Aantal kamers : 11

Gesproken talen

Frans

Diensten

Interne catering - Ontbijt

Voorzieningen

Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Televisie - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden