• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Golfclub

In een uitzonderlijk kader in de Belgische Ardennen ligt deze 18-holes baan in het park van het Koninklijk Kasteel van de Ardennen, gebouwd door Koning Leopold II.

De technische baan bestaat uit verschillende holes die een prachtig uitzicht en absolute rust bieden. De indeling respecteert de natuurlijke hellingen, in het midden van eeuwenoude bomen vaak uiterst zeldzaam.

Een oud parcours

De golfbaan werd ingehuldigd in 1895. De golfer zal restanten van het verleden kunnen bewonderen zoals een kapel, een openluchttheater, een fontein... Het clubhuis bevindt zich op het terras van de in 1878 gebouwde Leopoldtoren en biedt een prachtig panorama over de streek.

Een oude en rustgevende baan die menigeen zal plezieren! 

Contact

Tour Léopold - Ardenne 6,5560Houyet
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Lengte

Minimumafstand : 5 Km

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Golf

Voorzieningen

Bar - Restaurant

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden