• Gîtes en vakantiehuizen
  • Verblijf op de Boerderij

La ferme du Moulin de Meeffe verwelkomt groepen in de ruimte gîte op de boerderij, gelegen in Haspengouw, tussen Hannut en Eghezée.

Beschrijving van de gîte op de boerderij

Deze comfortabele gîte aan de oever van de rivier verwelkomt tot 6 personen in zijn prachtige omgeving en is als volgt samengesteld:

  • Op de begane grond: hal, woonkamer met TV, bibliotheek en piano, eetkamer, ingerichte keuken, internet.
  • Op de 1e verdieping: 3 slaapkamers, doucheruimtes, toiletten
  • Op de 2e verdieping: 3 slaapkamers, badkamers met douche en bad, WC
  • Gewelfde kelder met een speelkamer: bordspellen, kicker...

De eigenaars hebben een groot aantal activiteiten ter plaatse voorbereid: een kano, een pingpongtafel, een petanqueterrein en een basketbalveld...

Paardenliefhebbers zullen blij zijn de Haras de Meeffe te ontdekken.

Rond de Ferme du Moulin de Meeffe

Naast de leuke activiteiten die ter plaatse worden aangeboden, zijn er nog vele andere wandelingen en bezoeken in de vallei van de Burdinale mogelijk:

Bovendien kan je op de boerderij van Moulin de Meeffe tot 40 personen aan tafel verzamelen voor je familie- of bedrijfsevenementen.

Een ideale omgeving voor een familie-uitje of teambuilding!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 6 personen

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Activiteiten op de boerderij

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Parking - Paardenstalling - Privé-sanitair - Droger - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden