• Gîtes en vakantiehuizen
  • Verblijf op de Boerderij

La ferme du Moulin de Meeffe verwelkomt groepen in de ruimte gîte op de boerderij, gelegen in Haspengouw, tussen Hannut en Eghezée.

Beschrijving van de gîte op de boerderij

Deze comfortabele gîte aan de oever van de rivier verwelkomt tot 6 personen in zijn prachtige omgeving en is als volgt samengesteld:

  • Op de begane grond: hal, woonkamer met TV, bibliotheek en piano, eetkamer, ingerichte keuken, internet.
  • Op de 1e verdieping: 3 slaapkamers, doucheruimtes, toiletten
  • Op de 2e verdieping: 3 slaapkamers, badkamers met douche en bad, WC
  • Gewelfde kelder met een speelkamer: bordspellen, kicker...

De eigenaars hebben een groot aantal activiteiten ter plaatse voorbereid: een kano, een pingpongtafel, een petanqueterrein en een basketbalveld...

Paardenliefhebbers zullen blij zijn de Haras de Meeffe te ontdekken.

Rond de Ferme du Moulin de Meeffe

Naast de leuke activiteiten die ter plaatse worden aangeboden, zijn er nog vele andere wandelingen en bezoeken in de vallei van de Burdinale mogelijk:

Bovendien kan je op de boerderij van Moulin de Meeffe tot 40 personen aan tafel verzamelen voor je familie- of bedrijfsevenementen.

Een ideale omgeving voor een familie-uitje of teambuilding!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 6 personen

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Activiteiten op de boerderij

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Parking - Privé-sanitair - Droger - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden