• Gîtes en vakantiehuizen
  • Verblijf op de Boerderij

Gîte ingericht in een bijgebouw van de boerderij van de eigenaars. Het gebouw staat afgelegen, aan de rand van velden en aan de zoom van het bos, naast een golfschool met 9 holes.

Echte oase van rust en vrede op de hoogten van Pepinster. Benedenverd.: hal, aparte WC, salon (TV, houtkachel), eetk., inger. keuken (elektr. fornuis en oven, diepvriezer, vaatwasmachine, magnetron). 1e verd.: 2 k. (2x1 p., wastafel) elk, tussenverd. met bed (1 p.), badk. (bad, wastafel), aparte WC. Elektr. verwarming. Openluchtzwembad.

Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 5 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Zwembad

Voorzieningen

Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Terras - Televisie - Vaatwasser - Afgesloten terrein

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden