• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis
Klein charmant verblijf ingericht in een vroeger, volledig gerestaureerd bakhuis. Rustige ligging in een doodlopende straat aan de rand van het gehucht.

Karaktervolle binnendecoratie met zichtbare stenen en balken.
Salon/eetk./kookhoek in één ruimte (OH, TV, DVD, hifi, gaskookpl., aparte multifunctionele oven), badk. (douche, wastafel, WC). 1 k. op de mezzanine (1x2 p., extra bed 1x1 p. op aanvr.). Verwarm. met OH en gasconvector. Internetverbinding. 2 mountainbikes ter beschikking.
Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Open haard - Tuin - Parking - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden