• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Le Moulin du Ya is een originele gîte met 3 korenaren. Ze is ingericht in een voormalige windmolen uit de 19de eeuw. Ontdek dit bijzondere verblijf.

Accommodatie op 3 niveaus

De Moulin du Ya is ingericht op 3 verdiepingen, vanaf de begane grond kan je tot aan het hoogste gedeelte van de gîte zien terwijl je in elke kamer een zekere intimiteit behoudt. Het kostte veel vindingrijkheid en ideeën van de eigenaren om deze oude windmolen om te vormen tot een echte loft.

Op de begane grond, woonruimtes. Woonkamer met open haard en televisie, keuken, woonkamer en toilet.
Op de eerste verdieping de slaapkamer. Met doucheruimte (douche en wastafel).
Op de tweede en laatste verdieping de master suite.

De aangeboden diensten en buiten de molen

Buiten is er een prachtige tuin met terras en spelletjes voor de kinderen.

Je hebt WiFi in de gite.
Naast de gîte is een houten sauna beschikbaar.
Parking.

Wat te doen rond de Moulin du Ya?

De eigenaren stellen je een tandem ter beschikking, je kan deze vrij gebruiken als je de regio wilt verkennen. Vlakbij vind je trouwens een RAVel.

Je bijvoorbeeld het Historisch Centrumkanaal boezken met de hydraulische liften die op de UNESCO-lijst staan, de bootliften van Strépy-Thieu, de mijn site van Bois-du-Luc, La Louvière, Binche of de stad Mons. 

Het Carnaval van Binch is over de hele wereld bekend en ook het carnaval va La Louvière is de omweg waard!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Engels - Frans - Italiaans - Nederlands

Voorzieningen

Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Tuin - Vaatwasser - Parking - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden