• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Gemotions is een animatieplatform waarmee je via sms speurtochten kan maken. Gewapend met je gsm trek je op avontuur op een van onze vele parcours. Via raadsels en uitdagingen ontdek je - naar keuze - een stad, een buitengewone plek, een park, een museum,... op een leuke en originele manier!

Via het online platform kan je ook je eigen parcours samenstellen. Gemotions organiseert ook bedrijfsevenementen. De interactieve speurtocht is de teambuildingactiviteit bij uitstek: je kan er ieders kennis bij gebruiken, het spel versterkt de relaties en vergroot de samenhorigheid binnen de groep

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden