• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Deze gastronomische tocht van 96 km voert je van Bourlers naar Olloy-sur-Viroin en laat je de smaken van het Land van de Meren ontdekken.

De smaakroute van het Land van de Meren nodigt je uit tot een bezoek aan producenten die graag hun knowhow en de kwaliteit van hun producten met je willen delen. Er liggen dus leuke ontmoetingen en lekkere degustaties in het verschiet.

Deze tocht voert je door de streek van Chimay, Sivry-Rance, Beaumont, Thuin, Walcourt, Couvin en Viroinval. Dankzij de diversiteit aan landschappen en gebouwen die beladen zijn met een hele geschiedenis, is het goed mogelijk dat deze mooie streek je zal verleiden met haar charmes en smaken.

Producenten die je kan bezoeken tijdens de gastronomische tocht

​​​​​​Bakkerij Solbreux in Beaumont

Chimay Experience | Bezoek over trappistenbier

Bedrijfsbezoek | Distilleerderij van Biercée in Ragnies

Bedrijfsbezoek | Ambachtelijke chocolaterie Vanlieff's in Chastrès

Ambachtelijke escavèche "La Madeleine" | Een specialiteit van Chimay

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden