• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Deze gastronomische tocht van 96 km voert je van Bourlers naar Olloy-sur-Viroin en laat je de smaken van het Land van de Meren ontdekken.

De smaakroute van het Land van de Meren nodigt je uit tot een bezoek aan producenten die graag hun knowhow en de kwaliteit van hun producten met je willen delen. Er liggen dus leuke ontmoetingen en lekkere degustaties in het verschiet.

Deze tocht voert je door de streek van Chimay, Sivry-Rance, Beaumont, Thuin, Walcourt, Couvin en Viroinval. Dankzij de diversiteit aan landschappen en gebouwen die beladen zijn met een hele geschiedenis, is het goed mogelijk dat deze mooie streek je zal verleiden met haar charmes en smaken.

Producenten die je kan bezoeken tijdens de gastronomische tocht

​​​​​​Bakkerij Solbreux in Beaumont

Chimay Experience | Bezoek over trappistenbier

Distilleerderij van Biercée, sterke dranken en likeuren in Ragnies

Ambachtelijke chocolaterie Vanlieff's in Chastrès

Escavèche La Madeleine - Escavir

Contact

Rue Poteaupré 5,6464Chimay
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Lengte

Minimumafstand : 96 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden