• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Deze autotocht brengt je tot in het hartje van Waals-Brabant, in een rustige en verbazingwekkende streek, op slechts twintig kilometer van Brussel.

Langs deze route van 45 km, waarop je de gemeentes Waver, Graven, Chaumont-Gistoux, Walhain en Chastre doorkruist, kan je een chocolatier, een banketbakker, landbouwers, een groep brouwers en champignonproducenten ontmoeten. Een voor een zijn ze verliefd op hun producten en trots op hun knowhow. Ze nodigen je dan ook uit om hun producten te proeven en te ontdekken.

Als deze tocht naar meer smaakt, kan je je gastronomisch uitstapje voortzetten in Villers-la-Ville, op enkele kilometers van de laatste halte, waar je nog andere mooie plekken kan bezoeken.

En, ben je klaar voor deze gesuikerde en gezouten tocht in het hartje van Waals-Brabant?

Producenten die je kan bezoeken tijdens deze gastronomische tocht

Art de Praslin in Waver

Brasserie du Renard in Grez-Doiceau

Les Tartes de Chaumont-Gistoux

Champignons Smartmush in Walhain

Ferme du Patriote in Gentinnes

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden