• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

In het noordwesten van de provincie Namen, tussen de Samber en de Orneau, onthult deze gastronomische route van 46 km een verrassende streek, waar zowel natuur en erfgoed als regionale producten samenkomen.

Klaar om te vertrekken langs de route van bieren, kazen en abdijen in Sambre-Orneau?

Begin bij de Abdij van Gembloux en het Huis voor Toerisme, ontdek kastelen en abdijen in al hun facetten en geniet van rustieke landschappen tijdens het proeven van heerlijke bieren en lekkere kazen.

Je kan een volledig programma terugvinden op de applicatie "Tous en Sambre-Orneau" die door het Huis voor Toerisme op punt gesteld is.

Producenten die je kan bezoeken tijdens deze gastronomische tocht

Boerderij van La Vallée - L'Escargot de l'Ourchet

Molen-Brouwerij van de Abdij van Floreffe

Ferme de la Grosse Haie, kazen en melkproducten in Arsimont

Ferme de Goyet in Jemeppe-sur-Sambre

Brouwerij van Bertinchamps in Gembloux

Contact

Rue Sigebert 3,5030Gembloux
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Lengte

Minimumafstand : 46 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden